SEVA GOLO MEĐUNOŽJE! S*ksi voditeljka tvrdi da je imala gaćice u emisiji...

SEVA GOLO MEĐUNOŽJE! S*ksi voditeljka tvrdi da je imala gaćice u emisiji – procenite… (VIDEO)

Španska voditeljka negirala je da je novogodišnji program vodila bez gaćica, pošto su se internetom proširili snimci na kojima se čini da ispod crvene haljine nema ništa.

Eloisa Gonzales s Tenerifa deset godina radi na španskoj televiziji, pa nije čudo da su joj šefovi poverili vođenje novogodišnjeg programa. Snimalo se na vetrovitom ostrvu La Gomera, a Eloisa je obukla crvenu haljinu s jako visokim prorezom. Bio je dovoljan malo jači nalet vetra da se prorez raširi, a ostalo je istorija.

Nakon nekoliko dana ćutnje Eloisa se oglasila, a tvrdi da je ispod haljine nosila donje rublje.

– Nosila sam donje rublje i najlonke, a sve vreme sam pridržavala donji deo haljine, jer sam sumnjala da će se to dogoditi. U jednom trenutku sam se okrenula da popričam sa sagovornicom, a u to vreme mi se haljina pomakla. Ekipa iz režije mi je rekla da su videli nešto – rekla je Gonzales.

Dodala je da joj nije bio cilj da podigne gledanost niti da podstakne ljude da pričaju o njoj i naglašava da nije sama birala odeću za nastup.

– Poverenje sam dala stilistkinji Jureni koja mi je pre nekoliko dana rekla da ove godine nosim crveno. Dva dana pre Nove godine isprobala sam haljinu – ispričala je Eloisa.

Ipak, ovo nije prvi put da njena garderoba privlači pažnju, jer je pre četiri godine, takođe na dočeku Nove godine, nosila veoma dekoltiranu haljinu koju su Španci prozvali “Eloisine novogodišnje s*se”. Odužismo, pogledajte ovu se**ksi scenu:

 

Comments

comments

NO COMMENTS

Comments are closed.