MUVANJE NA PLANINI: Kajina ćerka zapala za oko Madoninom sinu!

MUVANJE NA PLANINI: Kajina ćerka zapala za oko Madoninom sinu!

Katarina Ostojić Kaja se trudi da svojoj mezimici Nikolini Dragojlović priušti sve u životu, pa je tako svoju ćerku odvela u luksuzno odmaralište na Alpima. Da je Kajina ćerka stasala u pravu lepoticu govori i to što je oko na nju bacio sin planetarne pop dive Madone, koji je zimovao na istoj destinaciji.

Naime, Madonin naslednik i Kajina ćerka sreli su se u jednom restoranu u švajcarskom skijalištu Verbijer, gde su oboje bili na porodičnom ručku. Otkako je ugledao, Roko nije skidao pogled s Nikoline.

– Sedeli su jedno naspram drugog i sve vreme je gledao u njenom pravcu. Kada bi im se pogledi susreli, Roko bi joj se nasmešio, čime je pokušao da Nikolini stavi do znanja da mu se dopada. Ona se sve vreme stidljivo krila iza Kaje kako im se ne bi pogledi susretali. Nedugo zatim Nikolina je krenula u toalet, a Roko je zaustavio ispred vrata u želji da se upoznaju. Nikolina ga je pozdravila, pružila mu ruku i brzo se vratila za sto – govori za Srpski Telegraf dobro obavešten izvor.

Kaja nije zadirkivala naslednicu zbog simpatija koje su se rodile, budući da je primetila koliko se Nikolina postidela zbog Rokovog gesta. Nakon ručka su napustili restoran, a Madoninog naslednika u narednim danima sretale su na stazi.

– Madona je ovde na porodičnom odmoru baš kao i mi. Sreli smo njenog sina u restoranu i mogu da kažem da se dečko fino ponaša i da je lepo vaspitan – rekla je Kaja za Srpski Telegraf, ne želeći da iznosi detalje iz restorana.

Inače, Kajina ćerka ima 15 godina i izrasla je u pravu lepoticu. Nikolina vodi svoj blog, koji je veoma posećen, dok na Instagram profilu redovno izbacuje modne fotografije, što možete videti klikom na link OVDE. Iako je aktivna na društvenim mrežama, Nikolina se nikada medijski nije eksponirala preko svoje majke, dok je mladi Roko zbog problematičnog ponašanja i konzumiranja marihuane više puta osvanuo na naslovnim stranama američkih nedeljnika.

Madonin naslednik nije na društvenim mrežama, ali pop ikona svakodnevno objavljuje njegove fotografije na svom Instagram profilu. Spekulisalo se i da nisu u dobrim odnosima, kao i da njen sin ne želi da se viđa sa njom, ali je Madona demantovala te navode.

Comments

comments

NO COMMENTS

Comments are closed.