Uskoro stiže vibrator koji ćemo moći trajno ugraditi?

Uskoro stiže vibrator koji ćemo moći trajno ugraditi?

Riječ je o implantatu u obliku slova “V” koji se ugrađuje u – unutrašnjost vagine. Garantira orgazam, jer ima ugrađene “klitoralne nožice”

NIJE prvoaprilska šala, barem ako je vjerovati stranici Yourtango, koja kaže da je ovo mogućnost koja bi uskoro mogla promijeniti svijet u kojem živimo, barem kad je seksualno zadovoljstvo u pitanju.

Tko kod kuće ima vibrator, zna kakav ga znoj oblije kada se netko samo približi ladici u kojoj ga skriva, a poznato je i da seks shopovi uvijek paze na diskreciju svojih klijenata, pakirajući vibratore i ostale proizvode na način da ih poštar ne može s lakoćom prepoznati.
Tome će možda na kraj stati njemački doktori sa revolucionarnim proizvodom naziva Orgasmia.
Riječ je o implantatu u obliku slova “V” koji se ugrađuje u – unutrašnjost vagine! Garantira orgazam, jer ima ugrađene “klitoralne nožice”, koje stimuliraju klitoris iznutra, a cijeli se mehanizam može kontrolirati preko Bluetooth tehnologije.
Baterije ne treba mijenjati, jer se cijeli sistem puni preko topline tijela. Cijena bi trebala biti 6 i pol tisuća dolara, a garancija na proizvod je 20 godina.
Pod uvjetom da ovo stvarno nije šala, imamo dva pitanja – prvo, biste li voljele imati ugrađeni vibrator koji možete kontrolirati preko mobitela? I drugo, što se dogodi kad vam netko ukrade mobitel?
/Index.hr

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY